Kísérletezés önfenntartással, avagy kiskakas a szemétdombon.

2012. június 15., péntek

Képek

No, most vizsga után vagyok, töltök fel pár képet, hogy pótoljam a lemaradásokat! Iszonyat sok mindenről kellene írnom, nagyon szép a kert! Főztünk is sok finomságot, új kutyunk is van, meg két új tyúk.  Sajnos a kiskacsák, amiket a képeken látni fogtok már az örök vadászmezőket tapossák, mert a májusi hidegben megfáztak.














6 megjegyzés:

  1. a pados képek: utcazenész fesztivál???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem, már nem emlékszem mi volt, valami rendezvény, de nem utcazenész. Azt tudom, hogy egy bácsi részegen aludt mellettünk a fűben, meg főztek halat is. :D

      Törlés
    2. Ó, igen, megvan! mi valamikor délután jártunk arrafelé. gyermekem kunyerált is pogácsát az egyik sátorból :D

      Törlés
  2. Szia! De örülök nektek, hogy egy pár lettetek!!!:-) Már akkor is láttam, hogy milyen jól összeillenétek, amikor itt voltatok Szennáért! Külön örülök, hogy láthatok képeket is rólatok, Szennáról és a gyönyörű szép új muditokról. Kívánom, hogy éljetek így tovább szeretetben, egészségben együtt még vagy 100 évig!!:-)
    Berta

    VálaszTörlés
  3. Szia! De örülök nektek, hogy egy pár lettetek!!!:-) Már akkor is láttam, hogy milyen jól összeillenétek, amikor itt voltatok Szennáért! Külön örülök, hogy láthatok képeket is rólatok, Szennáról és a gyönyörű szép új muditokról. Kívánom, hogy éljetek így tovább szeretetben, egészségben együtt még vagy 100 évig!!:-)
    Berta

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük szépen! Mi is örülünk, hogy írtál nekünk, nagyon jól esett az üzeneted. :) Szenna jól van, imádja Lajtát, nem tudom mi lesz később, mert őkelme kan. (egyelőre ugye még Sz. a domináns kettőjük közül :))

    VálaszTörlés